Uniunea Europeana Guverul Romaniei - Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale Fondul Social European Instrumente Structurale Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului Centrul National de Dezvoltare a Invatamantului Profesional si Tehnic
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Revizuirea metodologiilor, instrumentelor
si procedurilor pentru cresterea calitatii
invatamantului profesional si tehnic
Home Prezentare Parteneri Obiective Evenimente Presa Contact
Despre conferinta de lansare (20 aprilie 2010)

Conferinta de lansare a proiectului "Revizuirea metodologiilor, instrumentelor si procedurilor pentru cresterea calitatii invatamantului profesional si tehnic" din data de 20 aprilie 2010 are scopul de initia continuarea, pe baza facilitatilor oferite, a dezbaterilor nationale a tuturor actorilor interesati, pentru revizuirea si modernizarea politicilor, strategiilor si masurilor care vizeaza IPT, astfel incat acesta sa raspunda nevoilor cetatenilor si societatii in ansamblu.
Obiective CALIPT

Obiectivul general al proiectului vizeaza imbunatatirea sistemului de educatie si formare profesionala initiala prin cresterea calitatii sistemului de educatie si formare profesionala initiala si prin revizuirea metodologiilor, instrumentelor si procedurilor care operationalizeaza politicile de dezvoltare ale invatamantului profesional si tehnic.
NEWSLETTER
Parteneri

CNDIPT, in calitate de beneficiar principal al finantarii nerambursabile in cadrul prezentului proiect, recunoaste valoarea adaugata pe care munca in parteneriat o poate aduce unei astfel de initiative dificile de reformare a sistemului IPT.

De aceea, CNDIPT a invitat sa i se alature in demersurile sale o serie de parteneri experimentati, atat la nivel national cat si trans-national, cu traditie in activitatea de consultanta si dezvoltare de politici publice in domeniul educatiei si formarii profesionale.

Parteneri nationali

GEA Strategy & Consulting SA

GEA Strategy & Consulting SA este o companie independenta care ofera servicii de consultanta si evaluare pentru a veni in ajutorul companiilor si administratiei publice romanesti, in incercarea de a construi o economie si o societate performante la nivel european. Produsele de consultanta oferite de GEA S&C vizeaza companiile mijlocii si mari care pot avea un rol hotarator in cresterea competitivitatii economiei romanesti. GEA S&C pune accent pe cresterea valorii adaugate prin informatizare, investitii in cercetare-dezvoltare si deschidere externa.
Parteneri transnationali

Danish Technological Institute, Danemarca

Institutul Tehnologic Danez este o institutie independenta non-profit acreditata de Ministerul Danez al Stiintei, Tehnologiei si Inovatiei. Institutul joaca un rol central in sistemul danez al inovatiei prin accelerarea accesului intreprinderilor la dezvoltarile tehnologice de ultima generatie, in vederea utilizarii lor In scopuri comerciale si pentru beneficiul si dezvoltarea societatii noastre. Institutul Tehnologic Danez are o baza nationala si internationala larga de clienti in toate sectoarele industriei si agentiilor publice.
European Institute of Education and Social Policy, Franta

Institutul European de Politici Educationale si Sociale este o organizatie independenta in domeniul educational, cu experienta de peste 30 de ani in analiza sistemelor si politicilor de educatie si formare din Europa.